Een bericht van Jan: 
 

Eindejaarsmeeting VITA, GENT met tal van nieuwe persoonlijke records (PR)!!


Miniemen meisjes:
60m: Saartje Lansen 8.95
hoog: Saartje Lansen 1m23

Cadetten meisjes:
kogel: Versteele Klara 8m11 (PR) - Vanderbauwhede Marie-Julie 7m66 (PR)
60m: Versteele Klara 8.87 (PR)
200m: Versteele Klara (PR)
800m: Vanderbauwhede Marie-Julie 2.46.93

Cadetten jongens:
verspringen: Vannobel Senne 5m09 (PR) - Hoed Victor 4m82 - Hoorelbeke Baptiste 4m18
800m: Vannobel Senne 2.18.57 (PR)
60m: Hoorelbeke Baptiste 7.81 (PR) - Hoedt Victor 7.91 (PR)

Scholieren meisjes:
60m: Alix Verplancke 8.55 (PR)
De zesde editie van de Memorial Willy Vandaele zit er op. Hoog tijd dus om het organiserend comité eventjes in de bloemen te zetten. De werkgroep, bestaande uit Ann Lein, Katrien Braem, Jan Vannobel, Chantal Decaluwé en Linda Vandaele hebben bergen verzet om deze editie vlot te laten verlopen. Een cross organiseren, vraagt heel wat voorbereiding, enkele slapeloze nachten en vooral veel mankracht. De werkgroep is erin geslaagd alles degelijk voor te bereiden en een bende volk rond zich te scharen die bereid was de handen uit de mouwen te steken. Het was dan ook bang afwachten…het slechte weer kon roet in het eten gooien. Maar niks daarvan. Welgeteld 441 atleten kwamen afgezakt naar De Pluimen om eventjes in de modder te ploeteren. Een heel dikke proficiat aan Ann, Katrien, Jan, Chantal en Linda voor hun inzet. Ze leverden puik werk. Ook een dikke merci aan allen die meehielpen bij het uittekenen en opbouwen van het parcours, het plaatsen van omheiningen, het secretariaatswerk, het bevolken van de bar (boven en beneden in de tent) zodat een vlotte verkoop mogelijk was, het bakken en verkopen van worsten, het onthaal van de scheidsrechters, het smeren van broodjes, het bijhalen van alles en nog wat, het opslaan en afbreken van tenten, het sleuren met nadars, het opkuisen achteraf (zowel binnen als buiten) en zo nog wel ’t één en ’t ander. Heel wat enthousiastelingen (ouders, atleten, sympathisanten) stonden paraat en kunnen terugkijken op een prachtige organisatie! Voor herhaling vatbaar.
JM
KAREL WINT VLOTJES DE KERSTCORRIDA

Mede-organisator Didier Verstraete was een gelukkig man met de 250 inschrijvingen voor de kerstcorrida ondanks de slechte weersvoorspellingen.
Als een pijl uit de boog vertrok Karel. Niemand die hem kon bijhouden. Hij klaarde de klus (10km) in precies een half uur rond. Een mooie overwinning in niet zo’n beste weersomstandheden. Een minuutje later kwam Dominique aan als vierde. Kristoff liep een zeer goede wedstrijd. Hij eindigde als 7de in 31:40. Dan was het even wachten op de volgende MACW-er. Steven VDB werd 30ste in 34:15, Hein 41ste in 35:50, kort daarna gevolgd door Steven Br (43ste in 36:10).
JM